Veel gestelde vragen

Ik wil een sloep huren in een plaats maar ik vind geen resultaat?

Nusloephuren.nl is het grootste online boekingsplatform voor sloepen en boten in Nederland. Als je bij Nusloephuren.nl een reservering plaatst en betaald is deze ook gereserveerd. U hoeft dus niet te bellen of te mailen maar ontvangt na de betaling een ticket met daarbij de gegevens van de vaartuigverhuurder. Wanneer er nog geen resultaat is in de plaats waar u een sloep wilt huren, dan zijn daar op dit moment nog geen vaartuigverhuurders aanwezig of aangesloten bij Nusloephuren.nl.


Betaal ik veilig via Nusloephuren.nl?

Nusloephuren.nl is aangesloten bij Pay.nl, een online betaalprovider. Pay.nl voldoet aan de strenge regels die zijn opgelegd door de Nederlandsche Bank. U betaalt veilig en vertrouwd.


Kan ik meerdere soorten sloepen huren?

U heeft op Nusloephuren.nl direct inzichtelijk wat de voorraad is van de verhuurder, in de gewenste plaats waar u wilt huren. Dit kunnen boten, sloepen, jachten, kano's en vlotten zijn. U kunt verschillende boten huren en daarna direct reserveren en afrekenen.


Bij wie huur ik de sloep?

Nusloephuren.nl verhuurt alleen sloepen en boten van officiële verhuurbedrijven. Wanneer u online uw sloep heeft gereserveerd, ontvangt u van ons een bevestiging met daarin precies vermeld waar de sloep op u ligt te wachten. De verhuurder is op de hoogte van uw komst.


Moet ik borg betalen?

In de bevestigingsmail staan verschillende details van de sloepverhuurder. Het kan zijn dat de verhuurder een borg of een kopie van uw rijbewijs wenst.


Als vaartuigverhuurder op Nusloephuren.nl staan?

Dat kan kosteloos. Laat uw gegevens achter via onze site en wij nemen spoedig contact met u op.


Zijn er vaarroutes aanwezig?

Bij alle verhuurders zijn routes aanwezig. U kunt deze gratis of tegen betaling ontvangen. De verhuurder helpt u graag verder!


Kan ik voor meerdere dagen een sloep huren via Nusloephuren.nl?

Wanneer u een aantal dagen achter elkaar een sloep wilt huren dan kan dit in de meeste gevallen. Wanneer er geen beschikbaarheid is bij meerdere dagen adviseren wij u om in ieder geval te kijken of er bij een dag wel beschikbaarheid is. Het kan zijn dat de verhuurder geen sloepen meer in voorraad heeft op een bepaalde datum binnen de door u gewenste periode.


Hoe kan ik zien of de verhuurder wel voldoende boten op voorraad heeft?

Wanneer u het aantal vaartuigen invult die u wenst te huren, ziet u de voorraad van de verhuurder vermeldt staan. U kunt dan niet meer vaartuigen huren dan het getal dat daar staat. Om wel op het gewenste aantal vaartuigen te komen kunt u ook andere vaartuigen huren.


Ik wil ook andere activiteiten reserveren, kan dit ook via Nusloephuren.nl?

Nee, u kunt alleen vaartuigen reserveren via Nusloephuren.nl. Mocht u andere activiteiten wensen dan adviseren wij u om bijvoorbeeld op www.hollandspecialist.nl te kijken. Daar vind u diverse activiteiten in verschillende regio’s welke online te boeken zijn.


Kan ik annuleren?

Wanneer u online een boot heeft geboekt bij een verhuurder en u wilt annuleren, dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende verhuurder. Nusloephuren.nl kan niet garanderen dat een annulering geheel kosteloos is.


Ik wil graag een wijziging doorvoeren.

Wanneer u reeds een reservering via Nusloephuren.nl heeft gemaakt dan staan deze vaartuigen ook voor u gereserveerd. Mocht u een wijziging hebben in uw reservering dan kunt u contact opnemen met de verhuurder en vragen naar de mogelijkheden.


Ik ben op zoek een groot aantal vaartuigen voor een event, kan Nusloephuren.nl hier een rol in spelen?

Nusloephuren.nl is een online platform voor verhuurders in Nederland. U kunt online de voorraad bekijken van de verschillende aanbieders. Wanneer deze voorraad niet toereikend is en het gaat om grote aantallen die tevens op locatie gebracht dienen te worden, dan adviseren wij u om rechtstreeks contact op te nemen met de verhuurders. Dit kan niet via Nusloephuren.nl


Kan ik op alle dagen van de week een sloep huren?

Nusloephuren.nl is een platform van verschillende verhuurders in Nederland. Iedere vaartuigverhuurder heeft zijn eigen openingstijden. U krijgt alleen de beschikbare verhuurders te zien die ook open zijn op de dag dat u een sloep wilt huren.


Kan ik bij twee verschillende verhuurders vaartuigen huren?

Ja, dit kan. Alleen dient u dan wel twee aparte reserveringen te maken. U krijgt dan van elke verhuurder een bevestigingsmail.